Een klankschaal sessie kan je zien als een innerlijke massage. De trillingen van de schalen werken op je huid maar gaan ook door je hele lichaam  heen. Aangezien de mens grotendeels uit water bestaat, en daardoor dus goed geleid is, hebben de klanken een helend effect.

Deze klanken kunnen de spanningen in je lichaam verminderen en je in een diepe ontspanning brengen. Klanken kunnen blokkades in je lichaam openen en het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren.

Het is de bedoeling dat je in deze hectische tijd waarin je van alles MOET even NIETS hoeft te doen dan enkel luisteren/ervaren hoe de klanken klinken en voelen. Even niet praten maar heerlijk stil zijn. Je ligt, of desgewenst zit, in comfortabele kleding en laat je meenemen op deze klankenreis.

Klankschaalmassage

De massage vindt uitsluitend plaats in mijn praktijkruimte en duurt ongeveer 1 uur, incl. voor en nagesprek.

Tijdens de behandeling lig je gekleed, in comfortabele kleding, op de massagetafel. Er worden klankschalen op en om je lichaam geplaatst die zachtjes worden aangeslagen met een klopper.

Iedere klankschaal is gestemd in een bepaalde toon. Iedere toon heeft zijn eigen werking en is verbonden met punten in het lichaam. Door een klankschaal aan te slaan komen er trillingen vrij die diep resoneren in je lichaam waardoor er een diepe ontspanning kan ontstaan. De trillingen geven je als het ware een innerlijke massage waardoor eventuele blokkades kunnen verdwijnen.

Tarief: €45,- per uur.

Bij verhindering kunt u de afspraak 24 uur van te voren afzeggen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.